Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς στην παρουσίαση του βιβλίου “Χωρίς στέμμα” του καθηγητή Αθανασίου Διαμαντόπουλου

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσκληθείς από τον ομότιμο καθηγητή Αθανάσιο Διαμαντόπουλο παρέστη στην παρουσίαση του εξαιρετικού ιστορικού βιβλίου του “Χωρίς Στέμμα” των εκδόσεων Πατάκη στην αίθουσα “Γιάννης Μαρίνος’ του Μεγάρου Μουσικής.

Πέραν των ομιλητών καθηγητή Α.Π.Θ. Ευάγγελου Βενιζέλου, καθηγητή του ΕΚΠΑ Ευάνθη Χατζηβασιλείου, καθηγητή του Παντείου Δημήτρη Καιρίδη, Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, τον βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη, και του συγγραφέα παρέστη πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων διακρίναμε τον καθηγητή του Παντείου Άγγελο Συρίγο, βουλευτή, την Ευαγγελία Λιάπη, ειδική γραμματέα της Εταιρείας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, τη Σοφία Παυλάκου, Πρόεδρο της Εταιρείας Γραµµάτων και Τεχνών Πειραιά, τον ιστορικό Γιάννη Δασκαρόλη, τον ομότιμο καθηγητή Παναγιώτη Νούτσο μετά της συζύγου του, τον ηθοποιό Δημήτρη Πιατά, τον Μισέλ Μουσού, κ.ά.

Στη φωτογραφία εικονίζονται ο Θανάσης Διαμαντόπουλος, ο Ευάνθης Χατζηβασιλείου και ο Αλέξανδρος Κακαβάς