Αλμπέρτα Τσοπανάκη:”Ελλάς κομπλέ” νέο σατιρικό μουσικοθεατρικό έργο

“ΕΛΛΑΣ ΚΟΜΠΛΕ”   της Αλμπέρτα Τσοπανάκη 
Μαύρη-σατιρική – σουρεαλιστική –  μουσικοθεατρική παράσταση.

Υπόθεση

Η Ελλάδα καλείται να δικαστεί  για διαφθορά και συγκάλυψη στο Δικαστήριο της Χάγης.Έτσι αποφασίζει προς εντυπωσιασμό   των Ευρωπαίων εταίρων, να κάνει αυτό  το ταξίδι  με το ελικόπτερό της. Μαζί της ταξιδεύουν  ο δικηγόρος της Σωκράτης Μπριζόλας και ο προσωπικός της πιλότος Πετρούκιος Πέττας. Κατά την πτήση των θα συμβούν διάφορα περιστατικά σουρεαλιστικών καταστάσεων. Όταν  τελικά κατορθώσουν   να παρευρεθούν  στο δικαστήριο της Χάγης, η Ελλάς θα εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους Δικαστές  με τους παράλογους  ισχυρισμούς της  τους οποίους προβάλλει.  Στη συνέχεια θα βρεθούν στην Τουρκία όπου θα οδηγηθούν από τον Βεζίρη αιχμάλωτοι  στον Σουλτάνο και την σύζυγό του… Η Μαύρη κωμωδία εξελίσσεται με ανατροπές εμπνευσμένη  από  την    “ Commedia dellarte “ , τον βουβό  κινηματογράφο , το μιούζικαλ ,  το φιλμ νουάρ και το  θέατρο σκιών .

Σκηνοθεσία : Αλμπέρτα Τσοπανάκη
Χορογραφίες : Χριστίνα  Καϊάφα
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τσιμούρης
Τραγουδούν : Κωνσταντίνος Τσιμούρης – Λουκία Κλεώπα
Σκηνικά -Κουστούμια : Πάολα Γερολυμάτου
Φωτιστικοί Σχεδιασμοί :  Σάββας Σουρμελίδης
Χειριστής Φώτων : Λευτέρης Κούνε
Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΟΣΚΟΠΙΟ 

Παίζουν : Αλμπέρτα Τσοπανάκη, Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Κυριάκος Μιγγείρος, Ειρήνη Κοτσαρίνη,  Λουκία Κλεώπα,  Πέτρος Λενούδιας, Δέσποινα Ιεραπετριτάκη, Θησέας Χριστοφόρου, Παναγιώτης Σαριδάκης, Ειρήνη Βασιλάκη.

Διάρκεια 120  λεπτά με  διάλειμμα.

Πρεμιέρα Σάββατο 6 Απριλίου  2024 και ώρα 21:00 και  κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00  για 10 παραστάσεις.

Τιμή Εισιτηρίου (12 ευρώ Γενική Είσοδος)  και (8 Ευρώ Φοιτητικό, ΑμεΑ και Ανέργων)

https://www.ticketservices.gr/event/theatro-paramythias-ellas-komple