Συναυλία-αφιέρωμα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου 15 εκλιπόντων στιχουργών με τον Γιώργο Αλτή

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”, στο θέατρο “Τζένη Βάνου” δόθηκε  με μεγάλη επιτυχία συναυλία αφιέρωμα για 15 κορυφαίους, εκλιπόντες, Έλληνες στιχουργούς και συγκεκριμένα τους Βίρβο, Παπαγιαννοπούλου, Κολοκοτρώνη, Βασιλειάδη (Τσάντα), Δασκαλόπουλο, Τσώτου, Πυθαγόρα, Νεγρεπόντη, Πάνου, Ρασούλη, Κατσούλη, Χριστοδούλου, Γκάτσο, Αλκαίο, Ελευθερίου. από τον Γιώργο Αλτή και την κομπανία του, προσφορά της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Την παρουσίαση έκανε ο Γιάννης Ιωαννίδης, Πρόεδρος Πολιτισμού του Δήμου.

Την κομπανία απήρτισαν οι τραγουδιστές Μάνος Ζαχαριάδης, Πηνελόπη Βελέντζα και Αντώνης Ανδρουλάκης με την κιθάρα του και οι μουσικοί Γιώργος Αλτής, μπουζούκι, Γιώργος Παπαδόπουλος, κιθάρα, Θάνος Βρεττός, κρουστά, Δημήτρη Γκίνη, ακορντεόν.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς και ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου

Μεταξύ των πολλών παρευρεθέντων διακρίναμε τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου συνοδευόμενο από τη σύζυγό του, τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. Γιάννη Βολιώτη, τους αντιδημάρχους Ζαμπία Γαβαλά Πιπερίδη, Κατερίνα Καρύδη, Άρη Κρεμμύδα, Γιάννη Σάββα, Γιώργο Φελλά, τους δημοτικούς συμβούλους Αλέξανδρο Γαβαλά και Ιωάννη Σαλτέρη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μανώλη Αντωνάκο, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Θάνο Τσάμπρα, Κλεοπάτρα Σβανά και Αδαμάντιο Πετρίτση, τα μέλη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. Κοκώ Νικήτογλου, Χάρι Συμεωνίδη, Θόδωρο Κουκρά. Και τον βιρτουόζο του μπουζουκιού Γιάννη Μωραίτη. τη δημοσιογράφο Μελαχροινή Μαρτίδου, τη Δήμητρα Αλτή, τη Βενέτα Αναγνώστου, τον πατέρα και τη σύζυγο Βρεττού κ.ά.

Φωτογραφίες του Γιάννη Γκογκόπουλου, μέλους της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. 

Ευχαριστίες προς τη Θεανώ Κανελίδου, Νεκτάριο Ηλιόπουλο και Δημήτρη Σαρατσή