Στάθης Βαλούκος: Παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Ο πόλεμος δεν τελείωσε ακόμη”

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς παρέστη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του πρώην Προέδρου και μέλους της Ε.Σ.Ε. Στάθη Βαλούκου, έκδοση του οίκου Αιγόκερως του Γιάννη Σολδάτου.

Η παρουσίαση έγινε στη φιλόξενη Σχολή Σταυράκου οργανωθείσα από το διευθυντή της Σχολής Σωτήρη Λαμπρόπουλο ο συνοδευόταν από τη σύζυγό του, με συντονιστή το σκηνοθέτη Βασίλη Κεσίσογλου. Παρέστησαν ο εκδότης Γιάννης Σολδάτος με τά της συζύγου του ηθοποιού Έφης Βενιανάκη, τα μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Βασίλης Σπηλιόπουλος, Ιφιγένεια Κολλάρου, Ανδρεάνα Σαπρίκη, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη και Νίκος Σκουλάς, οι σκηνοθέτες Τώνης Λυκουρέσης, Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Γιάννης Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Σταύρακας, Φαίη Τζανετοπούλου, Γεωργία Γρηγορίου και Τζανέτος Κομνηνέας, ο παραγωγός Γιάννης Τζιβραίλης-Μπακ, ο ηθοποιός Διονύσης Ξανθός κ.ά.

Το βιβλίο παρουσίασαν ο σκηνοθέτης/δημοσιογράφος Νίκος Μεγγρέλης, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, και ο συγγραφέας του βιβλίου/σεναριογράφος Στάθης Βαλούκος. Αποσπάσματα ανέγνωσε η ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου